| Bordi_Cătă_1994 a întrebat:

Buna seara,
Ma puteti ajuta in legatura cu o problema?
Am achizitionat un laptop nou Lenovo G510 este Free Dos, si nu pot sa-mi instalez windowsul singura imagine care imi apare este aceasta http://s27.postimg.org/l89d19fib/laptop.jpg puteti sa imi spune-ti ce trebuie sa fac in continuare?

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Să îl duci într-un service/să chemi pe cineva acasă să îți instaleze Windows-ul, ca văd că tu habar nu ai.
Dacă habar nu ai cum se instalează un Windows NU TE BĂGA, nu face ca românu.
Cică nu e mare lucru, dar totuși din cauza ăstora se umple internetul de viruși, că prin calculatoarele lor se propagă virușii pe internet; sau vrei să fi și tu unul din ei?
Ca informație
Se accesează boot loader-ul folosind F2 sau F12
Se selectează USB sau DVD rom ca boot
Se urmeaza pașii de făcut i mai ales SE CITEȘTE TOT CE SRIE(foarte important, ca e softul Microsoft-ului nu al tău și TREBUIE să știi la ce te obligi, ca să știi ce Încalci și pentru ce o să te salte ORDA, mai ales de folosești loadere ce îi fură licența, și sau aplicații furate și contrafăcute)
Înnainte de asta descarcă un antivirus(recomand MSE sau ClamWin) și pune-l pe un stik.
Instlarea se face cu cablul de internet conectat în special pentru ultimul pas și anume configurarea rețelei de internet, asta ca să nu vii pe-aici cu „heeeelp nu am driverul de internet la pc"
Succes

| Bordi_Cătă_1994 explică (pentru DeyCj):

Am incercat F1 si F2 si F8 si nu are nici o reactie...multumesc pentru ajutor!

| DeyCj a răspuns (pentru Bordi_Cătă_1994):

Numa cu Delete sau F12 nu.Ca și pont sunt persoane ce fac service Pc la domiciliu.Lucreaza la jumate de preț, dar sa fii cu ochii pe ei ca nu toți îs ca mine si daca nu ești atent te pomenești cu Windows cu loader că cică „nu are nimic că nu te prinde nimeni"...în afară de cei de la ORDA la o razie informatică.Să nu îi crezi.
Recomand să îi dai tu programele și Windows-ul(vezi pe spftpedia.com(la search scrie Windows 7) că este Windows 7 legal 100%. Firma ce deține site-ul e partener Microsoft, deci îti dai seama ca nu se ocupă de prostii; sunt firmă serioasă cu peste 10 ani de activitate n indiustria software.), astfl vei știi ca nu te pomenești cu windows furat și aplicații furate și sau contrafăcute.Jocurile mai bine cumpără-le decât să le furi.E cel mai ok, măcar știi o treabă, da ai plătit licența(dreptul de utilizare a lor că la fel ca Windows-ul nu sunt de vânzare) și le poți reinstala legal daca nu modifici ceva la Pc sau nu necesită activare cu cod.