Eu l-am folosit. Se zice ca-i mai rapid. Asa pare. Aspectul lui ma deruteaza si nu-l mai folosesc. Eu sunt mai conservator ca-s mai batran. Cred ca voi renunta si eu la Chrome (a inceput sa mearga foarte greu si da erori), Fairfox nu-mi prea place, Microsoft Edge mi se pare surprinzator de bun fata de Internet Explorer, Vivaldi este si el destul de rapid. Sunt mai multe browsere. Totusi Brave mi se pare bun si se zice ca pastreaza secretul navigarii.
N ai de ce sa te sperii, e doar un browser mai necunoscut, dar, dupa cele citite de pe site ul lor, Brave e un browser privat cu ad bloker, vpn, incognito windows, private search si mai multe avantaje
practic e un browser mai securizat decat google dupa spusele lor (e un fel de tor dar cu mai multe avantaje). mai multe gasesti pe site ul lor oficial, succes!
Eu îl folosesc, e foarte util pentru mine. Blochează reclamele, e rapid, o Interfață drăguță și mai primești și BAT (cryptomoneda lor) când primești anumite reclame personalizate, care nu apar peste conținut. Recomand!
Este o copie din toate celelalte. un fel de telefon xiaomi. daca ai un pc slabut iti recomand opera...firefox e pentru siguranta..si chrome pentru multitasking
Nu imi place Edge deloc. O fi mai bun decat IE, dar fata de Chrome, e ca o papusa de plastic fata de una de portelan. De cand am W10 mi se tot instaleaza cu forta (automat, fara sa intrebe). L-am incercat chiar de 3 ori. Il dezinstalez mereu ca nu ma impac cu el.
Chrome merge greu ca e cel mai folosit din cate observ. Putini (prin comparatie) folosesc Firefox sau Opera.
Un exemplu: Am ntrat, pe TPU, cu Chrome si la o intrebare imi arata sus ca sunt doua raspunsuri. Eu nu vad decat unul! Am intrat si cu Edge si vad doua. Mai mult, ma mai unt si la un om care, de-a lungul anilor, mi-a dat cele mai bune sfaturi: Marius Cucu. Uite aici: https://bit.ly/30lklXs
Na! M-ai dus sa aflu ca Edge are consum mare de resurse.
Nu sustin ca Chrome este cel mai cel. Dar eu nu ma impac cu Edge.
Oricum, informatia pe care mi-o dai e buna. Am sa citesc mai atent articolul fiindca vad ceva acolo. Multumesc.
Nu pentru ca are consum mare de resurse ci pentru o acuratete mai mare. Oricum nu vei gasi browserul ideal. Pe langa folosesc si Opera, si Firefox, si chiar Chrome. Cand caut ceva intru pe mai toate pentru ca nu toate dau aceleasi rezultate.
Daca vrei ceva usor si cu navigare anonima este Tor. https://bit.ly/3s0nOsl
Sincer, nu vreau sa-mi incarc pc-ul cu browsere. Stiu ca nimic nu e perfect. Acum aud de Tor.
Eu l-am incercat pentru Dark Web. Nu stiu cum este in Windows dar la mine (Linux Mint) nu se instaleaza. Doar il downloadezi, il pui intr-un folder si il lansezi.