Daca nu e in bios nu are cum sa fie in windows, incearca-l la alt pc. Daca si la altul face la fel, e defect
Ori e defect, ori vezi ca pe caddy de obicei se afla un "piciorus" care poate sa fie mutat(de la stanga la dreapta), e de obicei din plastic si ala modifica niste setari.
Am pus dispozitivul pe un Acer aspire si functioneaza fara probleme. (se vede in bios si in win). Acel ''piciorus'' l-am mutat, insa fara efect. Unitatea optica este ok atat in bios cat si in windows.
Am lăsat hdd-ul cu, care am cumparat laptopul la locul lui și în locul unității optice am pus ssd-ul. Inițial aveam un alt hdd mai mare pe care doream dar am renunțat la el
Si daca ai pus ssd-ul in locul unitatii optice, ai pus sistemul de operare pe el? Te-a ajutat la bootare? Se vede diferenta in bootare sau nu?
Am trimis laptopul celor de la depanero..au zis ca vor gasi o solutie sa puna ssd in locul hardului actual, iar hardul original sa-l lege intr-un caddy in loc de unitatea optica.Astept sa vad ce iese!
Da, am pus sistemul de operare pe ssd și se vede diferența la bootare, mai scurt timpul și mai rapid in aplicații.