anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, sunt Liviu sunt nou pe aici am si eu o mica problema
So in urma cu ceva timp cum erau la moda hi5 urile am facut o poza cu un mesaj pentru o fata : era ceva de genul Alaturi de tine totul merita o sansa.
Pana aici nimic important dar prietenul ei vazand poza ma agreseaza pe strada demulte ori ma bruscheaza scuipa etc
I-am cerut sa stearga poza fetei dar si-a uitat parola de la hi5 si cum nu mai e la moda deloc acest site nici no interesato sa le trimita un e-mail ceva sa o recupereze.
Eu cu ea n-am nimic era ceva amicesc atata tot dar prietenul ei chiar nu intelege si demulte ori am probleme foarte mari cu el pe strada.Nu pot discuta cu el deci aceasta metoda sa iasa din discutie
Pot sa fac cumva sa i-au contact cu cei de la hi5 sa stearga poza? mi frica ca nu vor intelege sunt dispus si sa i platesc doar ca sa ma ajute
Stiti careva o adresa ceva unde i pot contacta dar sa imi si raspunda in scurt timp?
Va multumesc din suflet promit fundita la cel sau cea care ma ajuta

6 răspunsuri:
| weezy_9982 a răspuns:

Prietene laughing se pare ca ai ceva probleme mai bine incerci sa il arzi pe ala decat sa dai bani sa stearga aia poza dai si tu la baietasi pe acolo pe la tine ceva si te ajuta ei laughing eu asa as face

| PsyhoWoman a răspuns:

Deci fata isi poate recupera parola happy. apasa pe "am uitat parola" automat i se va trimite una noua pe E-mail si-si va putea reaccesa contul hi5 happy. ca sa stearga poza. sper ca te-am ajutat fundabatting eyelashes?

| hitman112 a răspuns:

Asculta bine aici! Maine te trezesti iti chemi prieteni si iesiti in cautarea celui care te hartuieste, ii f*** o mama de bataie sa stie ca nu e de gluma cu tine. Din ce oras esti? poate te ajut eu...

| TheRomanticGuy a răspuns (pentru hitman112):

EXACT asa as face si eu! Din ce oras esti, chiar!?

| hitman112 a răspuns:

SAau a inceput sa iti placa bataia? Masochist mic ce estirolling on the floor)

| hitman112 a răspuns:

Atunci vorbeste cu zdreanta aia si spune-i sa stearga poza. Ti-a spus Antonia1993 cum se face spune-i si tu la zdreanta altfel o sa o incasezi mult si binelaughing