| Akid a întrebat:

Buna seara TPU. am achizitionat o camera foto Fujifilm FinePix C25, de pe emag. pe niste formulare primite scrie ca bateriile alcaline se reincarca, dar cum? atunci cand conectez camera la calculator programul respectiv (software-ul camerei) imi da o eroare si nu imi permite sa folosesc camera cu acel program. va rog ajutor.

6 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

Bateriile alcaline nu se reincarca, doar tin mai mult decat cele obisnuite. Acumulatorii (cum sunt bateriile la telefonul mobil) se reincarca.

| Phineas a răspuns:

Pai in primul rand ca sa iti incarci bateriile trebuie sa iti iei incarcator...si ca sa iti mearga camera pe calculator instaleaza programul camerei de pe CD, in caz ca nu merge inseamna ca nu l-ai instalat bine.

| Akid explică (pentru Phineas):

Am instalat programul camerei de pe cd`ul camerei, cel original dar nu pot sa incarc camera,.

| hade61 a răspuns:

Love, ce s-a mai intamplat cu fuji ca vreau sa cumpar si eu unul. mersi

| Akid explică (pentru hade61):

Hey. scuze ca raspund acum. este foarte buna. face poze clare. are o groaza de setari. te poti juca cu ea. e super!

| Broadband a răspuns (pentru Akid):

laughing mi-am luat si eu una si culmea cum fac pozele, am butonat-o cam 2 minute nu am stat de ia, sunt la tara si cand ajung acasa butonez klumea la ia, cu blitz cum fac?