anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU.Am un magnetofon, il tin asa de..frumusete,marog.E in stare buna, functioneaza.Chestia e ca un amic m-a rugat daca pot sa-i trag nunta de pe banda pe cd cu ajutorul calculatorului.Intrebarea este: cum pot face asa ceva,exista in comert acel cablu de la magnetofon la calculator? Si,pot face treaba asta? Adica saa copii muzica din caseta magnetofonului in calculator, ca apoi sa o scriu pe cd-dvd? Multumesc anticipat si sigur, ofer fundita.

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Logic prin mufa de la magnetofon dacă are ieșire audio sau pentru căști. și da se găsesc în comerț acele cabluri/adaptoare.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Azµre):

Multumesc de raspuns, dar banda contine si video, si eu vreau sa copii nunta baiatului in calculator si apoi sa ard pe dvd.Deci,pot face asta prin iesirea aceea? Pe langa iesirea audio, magnetofonul are o iesire din aceea lata, daca stii, pentru tv.Intreb daca exista vreun cablu special pentru acea iesire, si la celalat capat sa fie pentru usb.Ma gandesc ca asa pot inregistra in calculator filmul nuntii si apoi sa scriu pe dvd.

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Presupun că e vorba de un scart... cel mai bine ar fi dacă ai putea poza acele iesiri de pe magnetofon să vedem despre ce e vorba.

anonim_4396

Ok,maine o sa-i fac o poza la lmina zilei si o pun aici.Cand e gata iti scriu tot aici, multumesc.

anonim_4396

Azure,mare tampit mai suntlaughing e vorba de un video nu de magnetofon, Omul are nunta pe caseta, e ora tarzie si am baut nitel, scuze de greseala.Si da, in spate are un scart si inca doua mufe.Ma rezolvi? deci cum ii pot da omului nunta pe un dvd?

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur că da, video are în spate un scart și două rca -uri pe care scrie audio out și video out, tu trebuie să ai la placa video intrare video dacă nu ai intrare video la placa video nu poți face decât dacă ai tv tunner. Dar în general cam toate plăcile video au s-video ca intrare vezi in spate la calculator.
Discutăm mâine mai mult, îți las id-ul meu pe provat, acum eu ies numai stau.