| Costis3x69 a întrebat:

Buna seara tuturor, nici nu știu cum să formulez întrebarea, deci cei care utilizează android știu despre ce este vorba, în Google lens daca cauți imagini cu subiecte sensibile NU ți se vor da rezultate. Intrebare este de ce la un subiect sensibil mi-au dat rezultate de pe un site care în mod normal când în caut pe Google Chrome nu îl dă? Am accesat site-ul și erau doar subiecte sensibile.

Deci de ce mi-au dat rezultate pentru subiect sensibil doar pentru un singur site?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Aaa,poate nu credea algoritmul că e vreun subiect sensibil, alta explicație nu cred că ar putea fi

7 răspunsuri:
| ZokoZEW a răspuns:

Logic, pentru că pe google ai activat o opțiune in care să nu vezi subiecte/poze sensibile. Iar pe Google Chrome este cu totul alta treabă

| Hyperion7 a răspuns:

Chestia asta cu site-urile sensibile poate fi modificată din aplicatia Google.
În dreapta sus, atinge fotografia de profil sau inițiala> apoi Setări> apoi Căutarea sigură.
Selectează Filtrează, Încețoșează sau Dezactivează.
In caz că la asta te referi

| Costis3x69 explică (pentru ZokoZEW):

Nu nu am activat NIMIC apoi am căutat cu o alta poza tot "sensibila " și nu scria "Nu exista rezultate pentru aceasta imagine"

| Costis3x69 explică (pentru Hyperion7):

Nu nu mă refer la asta deci la imagini cu subiecte sensibile NU îți dă rezultate ei bine totuși la o imagine cu subiect sensibil mi-a dat niste rezultate de ce? Eu am folosit Google lens pentru a traducere un text de pe imaginea respectiva...

| Costis3x69 explică (pentru ZokoZEW):

Https://lens.google/intl/ro/ am folosit aplicația asta

| ZokoZEW a răspuns (pentru Costis3x69):

Si care este chestia, tu dorești să îți poată apărea subiecte sensibile pe google lens?

| doctorandus a răspuns:

Dap Google Search are Safe Search din oficiu, dar il poti dezactiva manual.