anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si... help.
Am "rasfoit" internetul (si Youtube-ul) dar tot nu reusesc sa aflu cum sa copii muzica de pe pc pe un dvd in asa fel incat sa o pot reda pe playere (radio, masina). Am copiat dar se pot reda doar cu vlc pe pc.
Multumesc.

11 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pai ai rafoit degeaba pentru ca muzica de pe PC nu se copiaza pe DVD ci se ARDE (BURN), astfel ai nevoie de un soft care arde imaginile, adica inscriptioneaza prin intermediul unui DVD-RW pe un DVD sau CD sau orice altceva.
Deci ce trebuie sa faci este sa descarci un soft dedicat a Inscriptiona continut media pe DVD, CD, BLU-Ray, recomand caci este usor de folosit DeepBurner https://www.deepburner.com/? r=download alege DeepBurner Free 1.9 sau DeepBurner Free 1.9 (portable)
Apoi in instalezi sau doar dechizi daca ai descarcat de pe acel site varianta portabila, si poti sa selectezi piesele si sa le inserezi cu drag and drop direct in acet soft, apoi dai BURN si el face toata treaba.
Daca ai Player la masina fii atent ca acesta sa stie sa citeasca.mp3 player daca stie doar trackuri sa citeasca atunci trebuie sa le faci track.
Despre cum sa folosesti deep burner sigur gasesti si pe Youtube tutoriale!

| antimulte a răspuns:

Pai acele playere pe care incerci tu discul, esti ca pot reda DVD-uri? Ai mai incercat sau au alt dvd cu care merg? De regula, majoritatea radio cd-urile de masina, citesc doar track-uri, motiv pentru care trebuie sa faci CD nu DVD cu muzica, si sa il faci audio CD. Nero de exemplu e un soft de scriere a discurilor unde e foarte usor de gasit optiunea asta.

| Osneros a răspuns:

Din câte țin minte despre DVD-uri (n-am folosit de ani), nu multe playere de mașină le citesc. Încearcă oricum să-i schimbi formatul în Data sau încearcă cu un Data CD.
Dacă ai suport de USB e și mai simplu: folosește un stick.

| Nonolita a răspuns (pentru Simpatic):

In windows 7 nu trebuia descarcat nici un program in plus. Windows 10 nu are aceste facilitati?
Playerul meu citeste mp3.

| Nonolita a răspuns (pentru antimulte):

Da, pot reda dvd-uri, citesc mp3. Am folosit multe dar facute in windows 7. Nu vreau sa descarc nici un program. Vreau sa fac ce ofera W10 asa cum facea W7.

| Nonolita a răspuns (pentru Osneros):

Ce am eu, citeste mp3. Nu am usb.

| antimulte a răspuns (pentru Nonolita):

Ok, citeste mp3, pana aici e bine.
Daca nu are si un ecran mare si color sa vezi si clipuri, probabil nu citeste discurile DVD, doar CD.
Peste 95% din ce e pe piata asta face.
Dar mp3 de pe ce anume il citeste, le iei pe rand, usb nu are, deci ramai la discuri, discuri CD, DVD, BR? Stii, sunt mai multe...
Daca citeste mp3 e f bine, e ok si CD, iti intra 150-200 de melodii pe un disc, acum depinde doar sa gasesti cum sunt scrise acele discuri, care cel mai probabil sunt CD, nu DVD, ca data, ca music, ca track...

Imi spui sa gasesc cum sunt scrise acele discuri. Pai ce cer eu? Eu vreau sa le scriu, asa cum le scriam in windows 7 dar nu mai pot in 10.

Am facut asta si inainte. Dar rezultatul e ca se poate reda doar pe pc, nu si pe playere radio.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pentru a copia muzică si a "arde" cd uri sau dvd uri i ti trebuie cum folosesc cei mai multi programul Nero nu stiu nici eu sa fac cd uri dar am auzit la altii care sunt experti ca numai cu nero trageau muzică pe cd sau dvd.