| elenemihalceaaaaa a întrebat:

Sper sa fie intrrbarea la categoria corecta.Ok...as vrea sa aflu o parola de pe un cont de facebook.Am email-ul dar parola nu o stiu de la email...dau funda...

Răspuns Câştigător
| SilentRegis a răspuns:

Te duci la e-mail-> forgot password,,,,, iar de acolo ar trebui sa aflii parola de la e-mail (raspunzi la intrebarile de securitate/ti-o trimit pe numarul de telefon/ti-o trimit pe un e-mail de rezerva- depinde cum ai selectat).
Dupa ce ti-ai recuperat e-mailul, intri pe Fb si dai Parola Pierduta, ti-o vor trimite pe e-mail.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

3 răspunsuri:
| DryIce a răspuns:

Vrei sa stii parola Facebook la un anume cont. Stii contul dar nu si parola. In schimb stii email la acel cont Facebook dar nu sti nici parola email. Super. Contul Facebook e al tau macar?

| DryIce a răspuns (pentru DryIce):

Hehe, extrage hash-ul parolei de Facebook intr-un format suportat de cudaHASHcat. Daca reusesti asta (probabil te va cauta fbi) happy serios acum gluma e gluma, dar conturile online (prin ofline crack) se pot sparge doar cu extragerea hash-ului potrivit. Facebook e unul din cele mai securizate site-uri. Deci nu am vazut pana acum vreun forum unde sa se vorbeasca de Facebook hash. rolling on the floor)

| elenemihalceaaaaa explică:

Buna,Drylce! Este al iubitului meu, am reusit sa ii gasesc email ul dar parola nu stiu cum sa o aflu...