Ia frumos si te hotaraste cam ce buget ai, inainte de orice altceva. Dupa aia, iei frumos si limitezi cautarea la 2-3-4 modele de placi, te uiti pe price.ro sa vezi unde le gasesti mai ieftin, dupa care iti faci comanda. Sansele sa ai nevoie de garantie la o placa video sint minime, cu mult mai mici decit la hard discuri sau placi de baza.
Pai eu nu vreau sa dau comanda pe net vreau sa cumpar din magazin
Tii neaparat sa dai cu 20-50-100% mai mult? Care crezi ca e avantajul cumpararii din magazin?
Pai si pe net dau mai mult ca trebuie sa dau pe curier
Ai incercat macar sa te uiti? La eMAG sau pcgarage curierul e inclus in pret, la altii e foarte ok. Eu mi-am comandat de la vexio.ro, de exemplu, un hard disc de 2TB si cu un rack extern pentru el, ambele costind vreo 605 RON, iar curierul a fost vreo 15 RON in plus. La eMAG, de exemplu, hardul era cu vreo 40 RON mai scump si avea doar 2 ani garantie, fata de 3 la vexio.
Pcgarage, transportul gratuit, eMAG, transportul gratuit, altii, curierul cost mic - de exemplu, am luat un hard de 2 TB cu vreo 480 RON de la vexio, care la eMAG era vreo 520 si avea si doar 2 ani garantie comparat cu 3 la vexio, iar curierul m-a costat vreo 15 RON.
Scuze pentru dublu post, a fost o problema cu site-ul si credeam ca s-a pierdut primul comentariu.
EnriqueIglesias2012 întreabă:
YzuD întreabă: