Server gol nu este dar e un sv foarte bun. Vreti sa faceti CO-OP adica ep. pe youtube? Sau cum? Oricum intra pe
mc.lolzidle.com
Nu cred ca sunt sv onine goale pe care doar voi 2 sa puteti juca dar daca vrei mash putea alatura si eu voua am sv de minecraft jucam doar noi 3 survival coop contact me pe skype wolfuniqe sau yahoo wolf_uniqe
Nu chiar sa postam pe youtube dar da, vrem sa facem un co-op. Ma puteti ajuta cu un server? sa mi-l faceti voi daca stiti? Va rog chiar imi doresc sa fac un cooperative
Nu mai joc minecraft asadar nu dati add degeaba si nici sv nu mai am
Daca vreti un sv de minecraft (dar cu hamachi) vas putea face eu, dar cu conditia sa ma alatur si eu. (lasati-mi idu pe mess)
Daca vreti un sv de minecraft (dar cu hamachi) vas putea face eu, dar cu conditia sa ma alatur si eu. (lasati-mi idu pe privat)
Pai daca vrei ca sa poti sa faci un server Hamachi ca sa intre prietenul tau prebuie sa intri in:START sa intri in WINDOWS FIREWALL SI SA IL DEZACTIVEZI DACA AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMATII CONTACTEAZA-MA raresmircea86@yahoo.com
Intra pe avrnet.ro:25565 si poti face co-op cate doresti. Si daca faci reclama la server(nu pe alte servere) primesti grad.
Si eu caut acelasi lucru, dar ce versiune este?
YzuD întreabă: