O tableta nu are toate facilitatile unui laptop. Nu merg multe programe necesare pentru eventualele proiecte la scoala. Depinde si de cat de perfomanta e.
Daca nu ti-o doresti cu adevarat, nu merita, poti face mai multe lucruri care iti doresti cu acei bani
Nu,nu se merita.Eu am avut tableta pana de curand, cand s-a spart de la o simpla miscare brusca, deci nu e rezistenta deloc, trebuie sa ai foarte mare grija.Am avut o tableta de ultima generatie insa nu era cu ceva mai deosebita de leptopul meu...Ce sa-ti spun? Si eu mi-am dorit foarte mult sa am o tableta insa dupa ce am primit.o am inceput sa petrec mai mult timp online, ceea ce nu era bine iar cand s-a stricat eram suparata insa asta e.O tableta nu te ajuta foarte mult, chiar daca imi placeau jocurileAsa ca mai bine nu iti cheltui banii pe o tableta, caci este foarte fragila.
Eu cred ca nu merita sa ti-o ei.Te vei plictisi foarte repede de ea, peurma va sta aruncata pe undeva...Am si eu o tableta. dupa citeva luni (2-3)nu o mai bagam in seama
Deja de totul ramine dupa parerea ta..Bafta
Merita desigur! Eu am una si imi e de folos la maxim! Cumpara si o sa vezi ca nu e de prisos! Sper ca te-am ajutat!