Nu cred ca ai inteles.eu n-am creat nici o retea. efectiv imi apare pe telefon semnul ca prin wireless de la calculatorul meu... si cand dau sa intru imi apare ca mi-o gasit o conexiune de la romtelecom dar e inchisa, si-mi cere parola pentru conectare
Pentru ca nimeni nu lasa conexiunile wireless libere. Creezi o conexiune wireless noua, iti setezi id si parola (cu virtual router). Reteaua pe care o gasesti nu e de la laptopul tau. Este probabil a vecinilor. Descarci Virtual Router de aici gratuit. http://virtualrouter.codeplex.com/
Bafta!
Cand ai facut contractul pe acele foi trebua sa-ti scrie si parola, poti sai dai reset din fabrica si cred ca nu o sa mai aiba parola
In spatele modem-ului care l-ai primit odata cu instalarea netului, gasesti o parola formata din mai multe cifre si litere! trebuie sa fie o eticheta lipita pe spatele modemului care emite wireless
E un cod de bare deasupra caruia scrie ceva cod de vreo 20-30 de cifre... ala e?
Incearca cu acel cod! si eu am acasa acelasi sistem de placa wireless emis de modem romtelecom!
E un modem romtelecom clicknet, alb Huawei smartAX ...nu am notat nici un cod wlan pe spatele lui.de fapt sunt o gramada de cifre pe acolo, da niciuna nu functioneaza
De obicei parola pentru wireless ti'o setezi singur, adica atunci cand este setat wireless'u. Daca nu merge suna la departament.