Nu cred ca ai inteles.eu n-am creat nici o retea. efectiv imi apare pe telefon semnul ca prin wireless de la calculatorul meu... si cand dau sa intru imi apare ca mi-o gasit o conexiune de la romtelecom dar e inchisa, si-mi cere parola pentru conectare
Pentru ca nimeni nu lasa conexiunile wireless libere. Creezi o conexiune wireless noua, iti setezi id si parola (cu virtual router). Reteaua pe care o gasesti nu e de la laptopul tau. Este probabil a vecinilor. Descarci Virtual Router de aici gratuit. http://virtualrouter.codeplex.com/
Bafta!
Cand ai facut contractul pe acele foi trebua sa-ti scrie si parola, poti sai dai reset din fabrica si cred ca nu o sa mai aiba parola
In spatele modem-ului care l-ai primit odata cu instalarea netului, gasesti o parola formata din mai multe cifre si litere! trebuie sa fie o eticheta lipita pe spatele modemului care emite wireless
E un cod de bare deasupra caruia scrie ceva cod de vreo 20-30 de cifre... ala e?
Incearca cu acel cod! si eu am acasa acelasi sistem de placa wireless emis de modem romtelecom!
E un modem romtelecom clicknet, alb Huawei smartAX ...nu am notat nici un cod wlan pe spatele lui.de fapt sunt o gramada de cifre pe acolo, da niciuna nu functioneaza
De obicei parola pentru wireless ti'o setezi singur, adica atunci cand este setat wireless'u. Daca nu merge suna la departament.
Anonimul205 întreabă: