Singura varianta este cea ca ai schimbat anul nasterii de prea multe ori si acum facebook nu iti mai permite sa il schimba la loc. De ce nu iti faci alt cont?
Pai in primul rand, daca vrei sa schimbi data nasteri trebuie sa :
- te duci la profilul tau si acolo unde scrie locatia ta si intr.o relatie sau nu ( decat daca esti ) deasupra la toatea astea sus in partea dreapta spune editeaza de fapt iti arata un creion mic, apesi pe el si ai doua variante dar tu apesi pe a doua adica unde scrie actualizeaza informatiile, asa apesi pe el si dai in jos unde o sa vezi ca o sa iti apara toate adica : locatia ta, intr.o relatie sau nu, adresa de email si mai multe, dar o sa iti apara si data nasterii si le modifici tu acolo cum vrei, sper ca ti.am fost de folos Funda?
Pentru ca m-am saturat de atatea conturi si numai pe acel cont am prieteniii mei. Dar pot sta si fara anul nasterii pe care l-am facut invizibil pana cand gasesc o solutie. Am schimbat anul nasterii numai o data, adica e prima data...
Nu are nici o problema, stai calma. Si daca are, si poate sa demonstreze ca te cunoaste bine(poate si o poza) e perfect.
Scuze, defect "profesional" :)) deoarece pe TPU majoritatea din tehnologie(90-95%) is baieti. Plus ca rar citesc username-ul, si uneori, spre deloc ma uit si la avatar. Ma rog. Incearca asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=yOHCdV5O9kU.