anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Acordati-mi si mie un minut! Multumesc! happy
Am hotarat sa imi strang bani si sa imi cumpar un telefon cu touch, perfermonat...(maxim 15 mil) thinking Si cat am mai cautat pe internet... deocamdata am ramas intre :

Nokia lumia 800- ~10 mil
Nokia lumia 620 - ~9 mil
Samsung Galaxy Nexus- ~14 mil

(preturile astea le-am gasit pe net)
VA ROOG! Spuneti-mi daca stiti sau macar dati-va cu parerea care e mai bun! puppy dog eyes Multumesc anticipat!

P.S. : dau si fundita daca veniti cu un argument convingator.

Răspuns Câştigător
| AnduZisAlexandru a răspuns:

Iti recomand Allview P6 Stony costa 15 milioane fix, are avantajele:dual sim, 3g, wi fi, camera 8 mp, procesor bun si bateria tine foarte bine.
Iti recomand totodata Sony Ericsson LT18i Xperia Arc S are avantaje:cu 3g, wi fi, procesor bun, mp 8, durata bateriei foarte mare, aproape 500 de ore la liber si costa 13 milioane.Acestea le gasesti la cel.ro pentru mai multe detalii.Succes!

12 răspunsuri:
| EstiIncompetent a răspuns:

Adauga-mi id-ul de messenger pe care ti-l dau pe privat si te lamuresc eu ce sa-ti iei laughing

| soul2soull a răspuns:

Telefon performant pentru fite.
telefonul este facut ca sa-ti faci treaba te aude al auzi bateria tine ..atunci telefonul e bun

asta este punctu meu de vedere

| KinoAndreea a răspuns (pentru EstiIncompetent):

Ok thinking

| KinoAndreea a răspuns (pentru soul2soull):

Ok, insa daca zici de mine astea, ce zici de cei care au Iphone 4 sau Samsung galaxy s 2?

| KinoAndreea a răspuns (pentru AnduZisAlexandru):

Mersi! happy

| soul2soull a răspuns (pentru KinoAndreea):

Fite S2 are de toate dar daca folosesti wifi-ul des si gps-ul trebuie sa-ti iei incarcatorul dupa tine iphone-ul...e bunicel tine bateria un pic mai mult

| AnduZisAlexandru a răspuns:

Funda?big grin

| Silviu_Respect_1991 a răspuns:

Buna...mie Samsung-urile cu android mii se par cele mai bunicele

| Gabriel_Dumitru_1996 a răspuns:

Pentru a face bani pe net, exista aceasta posibilitate in Romania:

https://www.youtube.com/watch?v=dZ6ljdNNkyA

| Amalliaa a răspuns:

De ce nu iti iei un iPhone?

| Jucator_Imvu_1993 a răspuns:

Http://www.marketglory.com/strategygame/Balonuuu
MarketGlory este un joc de strategie, economic, politic, social si militar joc de strategie, în care aveti posibilitatea de a converti moneda virtuala pe bani reali.
Chiar este adevarat! Doar accesati linkul de mai jos si incercati.
http://www.marketglory.com/strategygame/Balonuuu

| gabriel87000 a răspuns:

Sa fi baut sa dai atati bani pentru un telefon sa tetina bateria doar 1 zi.am mai vazut pers din astea care siau luat telefon scump si la urma sau lamurit si cand lau scos la vanzare la scos la jumtata e de pret. deci so ia-ti un telefon pentru vorbit nu pentru internet muzica etc