| Anonim1447799 a întrebat:

acum ca au inceput orele online și sunt obligatorii, stând intr-o zona cu semnal mai slab, m-am gândit sa îmi cumpăr un router, aici in zona am semnal mai ok pe Vodafone, are vreo importantă de la ce agenție mobila îmi achizițonez routerul? Puteți sa îmi spuneti care ar fi mai puternica in semnal? As putea sa ma uit pe Netflix pe tv?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca internet ai de la Rcs suna i pe ei sa i ti schimbe routerul cu unul mai puternic daca au, si sa i l configureze ei, daca i ti cumperi tu router va trebuii sa il instalezi tu si sa il configurezi tu daca te pricepi.

| Anonim1447799 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am router deloc acasă, eu sunt pe Vodafone, sa sun la Vodafone oare?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonim1447799):

Dacă ai abonament la ei si esti titularul contractului suni la ei, de obicei titularul contractului părintii tai pot suna la ei si sa le ceara in custodie un ruter.

| gabriel2004o a răspuns:

Nu are importanta merge orice

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Vezi daca ai retea de fibra optica(sau orce alt tip de cablu ) la stalpi de pe strada ca sa iti bagi internet de la firmna care este acolo iar daca nu sunt cabluri de internet pe stap doar curent atunci nu prea poti baga internet (daca ai tv prin cablu de la stalp nu antena poti baga si internet