| Danyyloop a întrebat:

am avut un windows xp si l-am instalat acum o luna si mi' se tot restarta la aproximativ 15 min dupa am instalat win 7 si ala mergea binisor doar ca era copie si mergea greut... dupa am facut rost de alt win xp si tot asa se restarteaza...concluzie:doar la xp se restarteaza, ce sa fac sa nu se mai restarteze? dau FUNDOI!batting eyelashes Scz categoriee!

3 răspunsuri:
| vatco a răspuns:

Greu de spus din ceea ce zici. spune-mi putin ce sistem ai? ce RAM in special.iti apare vreo eroare cand se inchide sau pur si simplu isi da restart.

| Danyyloop explică (pentru vatco):

Pai sistemul este pe 64 de biti, am 2, 00 GO RAM si nu, nu imi da nici o erare, e ca si cum ai da restart de la buton...laughing:-s

| vatco a răspuns (pentru Danyyloop):

Activeaza error reporting din advanced, startatup and recovery si debifeaza automatic restart..in acest fel vei primi un blue scrren..in josul ecranului vei avea un cod de genul 0x00o8e, noteaza-l si apoi zi-mi codul..mai mult ca sigur eroarea este de la un driver care nu este compatibil cu winxp.din ce an este placa de baza? ai cd cu drivere sau ai luat de pe net?