Atunci sunt duse cartusele, din pacate. Pune-le putin cu duzele intr-o pelicula de apa calduta, 30-40 de grade. Le stergi bine si le bagi la loc. Le dai si un clean din propietatile imprimantei!
Pai depinde cat ai listat! In cartusul ala intra un deget de cerneala. Cam pentru 200-250 de pagini, depinde de incarcarea paginii. Plus ca in timp se mai si obtureaza o parte din duze.
Pentru putin! Ai grija de cartuse ca sunt scumpe. Cum se golesc, cum le incarci. Instant. Cand vezi ca incep sa scrie prost si banuiesti ca ai listat suficient incat sa se fi golit, nu le mai chinui, le inarci. Daca raman fara cerneala si tu insisti sa tot listezi, arzi rezistentele de preincalzire a cernelei din interior si arunci cartusele! Deci atentie!
Doamne ce complicata e tehonologia asta!))E prima data cand am si eu o imprimanta si trebuie sa umblu cu ea " ca cu oul" ) Scuzati cacofonia
Complicata da, cum altfel!
Vezi ca LED-urile alea nu mai indica corect cand incarci cartusul. Pentru ca au si un cip care contorizeaza cumva numarul de picaturi de cerneala expluzate. E irelevant pentru cartuse reincarcate. Te poti baza pe ele numai cand schimbi cartusele si pui unele noi! Atunci se reseteaza memoria din imprimanta si vede ca e alt cartus.
Ahaa! Acum inteleg de ce tot palpaie mereu.Credeam ca am distrus imprimanta cand am vazut ca scoate cu verde si cand vedeam si semnalele alea luminoase aoleu)Credeam ca trebuie sa iau cartuse noi, ca cine stie ce i-am facut eu.Ma gandeam si la ce o sa spuna tati daca trebuia sa-i cer alti bani pentru cartuse.Cred ca muream si eu odata cu imprimanta) Iti multumesc fumossss prietenas! :*
Nu ai de ce!
Oricum sunt niste mari porcarii aceste imprimante! Mai ales pentru cei care au un volum scazut de listare. Cum sunt home-userii. Inseamna bani aruncati pe fereastra. Cele mai bune imprimante si cu cel mai scazut cost per pagina sunt imprimantele laser. Dar si aici sunt imprimante printre imprimante. E mult de discutat pe tema asta. Daca mai vrei sfaturi si indrumari, ma gasesti la mine pe forum. Gasesti adresa la profil. Succes!