Salut! Deci cand intru pe yahoo! mail, sterg http-ul?
Mai devreme am vazut ca ai postat si ti intrebari si cand am vrut sa intru, imi arata porcaria aia si nicicum intrebarea ta.
Raspuns corect. Felicitari.Priviti si invatati.
Mersi mult mă bucur ca te-am ajutat.
O zi bună!
Mersi la fel.Informatia asta am bagat-o direct in materia cenusie.protejat si fara posibilitate de delete.
Si la mine este la fel. Ca sa poti citi e-mailurile, dus in pasrtea dreapta a browserului in casuta linkului este o iconita ca un fel de scut. Dai click pe acel scut, si click pe ''incarcati scripturile nesigure''. Face asa pentru ca zilele trecute s-ar fi spart baza lor de date si furate cateva mii de conturi''. Bafta
Yahoo! a fost spart de hack-eri, in caz ca ai facut tranzactii bancare pe calculator blocheaza-ti conturile (bancare). A aratat si la stiri
Nu fac asa ceva pe net,multumesc oricum.Dar acum la oricine arata pagina aceea? E scris totul cu lalbastru in partea stanga de sus pana jos, am primit o groaza de emailuri, si nu le pot deschide, adica practic cand deschid emaailul nu le gasesc. Ma anunta ca am primit email in dreapta langa ceas, dar cand deschid emailul e porcaria aia/Asa e la toti?
Cred ca da..mai bine incearca o vreme sa uiti de email..pana se rezolva problema.
Pfff, chiar o sa inccerc sa uit.Azi dimineata nu gaseste serverul de la yahoo.mail.nu pot intra, se redirectioneaza.Ce o fi?
Ma gandesc ca da..la toti cred ca le apare asa.