Si la mine este la fel. Ca sa poti citi e-mailurile, dus in pasrtea dreapta a browserului in casuta linkului este o iconita ca un fel de scut. Dai click pe acel scut, si click pe ''incarcati scripturile nesigure''. Face asa pentru ca zilele trecute s-ar fi spart baza lor de date si furate cateva mii de conturi''. Bafta
Yahoo! a fost spart de hack-eri, in caz ca ai facut tranzactii bancare pe calculator blocheaza-ti conturile (bancare). A aratat si la stiri
Nu fac asa ceva pe net,multumesc oricum.Dar acum la oricine arata pagina aceea? E scris totul cu lalbastru in partea stanga de sus pana jos, am primit o groaza de emailuri, si nu le pot deschide, adica practic cand deschid emaailul nu le gasesc. Ma anunta ca am primit email in dreapta langa ceas, dar cand deschid emailul e porcaria aia/Asa e la toti?
Salut! Deci cand intru pe yahoo! mail, sterg http-ul?
Mai devreme am vazut ca ai postat si ti intrebari si cand am vrut sa intru, imi arata porcaria aia si nicicum intrebarea ta.
Mersi la fel.Informatia asta am bagat-o direct in materia cenusie.protejat si fara posibilitate de delete.
Cred ca da..mai bine incearca o vreme sa uiti de email..pana se rezolva problema.
Pfff, chiar o sa inccerc sa uit.Azi dimineata nu gaseste serverul de la yahoo.mail.nu pot intra, se redirectioneaza.Ce o fi?