Din pacate este o defectiune la lcd ul laptopului solutia o sa ti schimbe ecranul sorry nu ai ce sa i faci
Poate ma consideri proasta, dar daca mi-.ai putea explica ce e lcd, ti-as fi de 1000 de ori recunoscatoare. Chiar nu le am cu denumirile astea. Cum schimb ecranul? mersi
Liquid crystal display =LCD adica display ul laptopului ecranul lui s a stricat si trebuie inlocuit nu ai ce sa i faci daca ai iesire hdmi pui la o plasma laptopul ca sa te convingi ca nu e arsa placa video daca se vede la fel e arsa placa daca se vede bine e stricat display ul
Nu am varsat nimic, nu am pus nimic pe el, nu sterg cu substante ecranul...il sterg doar cu o laveta, si am grija sa nu il murdaresc...mi s-a mai intamplat asta de vreo 3-4 ori, dar mereu disparea.acum vad ca nu vrea sa dispara.deja am inceput sa salvez tot ce am pe calc, de frica sa nu pierd datetele.
Buna, l-ai dat cu solutii pentru curatat geamul? sau ai varsat ceva pe el? sau a avut un soc de tip a cazut de undeva ai trantit ceva sau ai lasat ceva greu pe capacul laptopului?
Ella454 întreabă: