Din pacate este o defectiune la lcd ul laptopului solutia o sa ti schimbe ecranul sorry nu ai ce sa i faci
Buna, l-ai dat cu solutii pentru curatat geamul? sau ai varsat ceva pe el? sau a avut un soc de tip a cazut de undeva ai trantit ceva sau ai lasat ceva greu pe capacul laptopului?
Nu am varsat nimic, nu am pus nimic pe el, nu sterg cu substante ecranul...il sterg doar cu o laveta, si am grija sa nu il murdaresc...mi s-a mai intamplat asta de vreo 3-4 ori, dar mereu disparea.acum vad ca nu vrea sa dispara.deja am inceput sa salvez tot ce am pe calc, de frica sa nu pierd datetele.
Poate ma consideri proasta, dar daca mi-.ai putea explica ce e lcd, ti-as fi de 1000 de ori recunoscatoare. Chiar nu le am cu denumirile astea. Cum schimb ecranul? mersi
Liquid crystal display =LCD adica display ul laptopului ecranul lui s a stricat si trebuie inlocuit nu ai ce sa i faci daca ai iesire hdmi pui la o plasma laptopul ca sa te convingi ca nu e arsa placa video daca se vede la fel e arsa placa daca se vede bine e stricat display ul
Ella454 întreabă: