Imi zice ca am o mare problema la calculator si imi apar vreo 10-12 ba chiar mai multe de acest fel si nu ma lasa sa le inchid...am si eu antivirus dar nu face fata (eset smart security)
Pai, pentru inceput. ai antivirus? Daca ai scaneaza`ti PC-ul si dupa sterge fisierele care contin virusi. sper ca te-am ajutat.
Foloseste si tu kaspersky sau bitdefender pentru devirusare si tuneup utilities sau glary utilities pentru optimizare, nu o sa mai ai probleme de genu!
Încearcă în felul următor: descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina viruşii găsiţi. Succes şi numai bine!
Sa dai un replay celui care tia trimis mailul sa-i multumesti. REINSTALEAZA WINDOWSUL
Una din soluţiile ce le folosesc în devirusare este avira resque cd. Face treabă foarte bună, deşi este gratis dar, cel mai bine este un antivirus cu licenţă, sau salvează datele în safe mode sau folosind un Cd cu linux(dacă vrei îţi dau eu unul făcut special pentru aşa ceva şi nu numai(e bazat pe ubuntu dar l-am specializat în salvare de date şi conexiuni crossover) şi reinstalează sistemul dacă nu merge cu avira, ca cealaltă soluţie ţi-o dau cam degeaba dacă eşti novice în aşă ceva, şi se referă la butarea cu ultimate boot CD sau hiren's boot Cd care ţi-ar fi mai accesibil că are şi un Xp minimal cu care poţi recupera datele de pe HDD cd-uri ce conţin programe sub mersi DoS şi trebuie să şti care şî unde să le foloseşti.Succes