| Alin5644466 a întrebat:

Buna TPU, am nevoie urgent de un raspuns.
Ce se intampla daca dezinstalezi cardul sd din greseala? Ca am apasat pe dezinstalare si m-am speriat de moarte ca am crezut ca am sters fisierele si am dat pe instalare si mi le-a dat inapoi. Daca nu mi le dadea inapoi eram terminat. Va rog spuneti daca poate fi instabil cardul si se pot sterge automat fisierele de pe el daca il dezinstalez din greseala, sunt foarte speriat.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Probleme se intampla doar cand ii dai FORMAT, atunci pierzi informatiile de pe el (aici este o alta discutie caci fisierele se pot recupera la o formatare quick)

Nu stiu cum l-ai dezinstalat tu insa prin ce setare?
Daca doar l-ai scos sau ai dat Eject sau ai folosit click pe pictograma si ai dat eject (open divice and printers) care este acelasi lucru cu REMOVE, atunci nu este nicio problema, nu se pierde nimic!

HDD externe la fel se scot dand Eject, cum faceam inainte la CD-ROM cand dadeai eject si iti dadea Cd-ul afara fara sa fi apasat pe butonul fizic al CD-rom-ului!

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

De regula nu se intampla nimic, decat atunci când îl scoți (fizic), sau îl "dezinstalezi" (eject) in timp ce copiezi PE el fisiere.
Sau copiezi/muți DE PE el fișiere.

| Alin5644466 explică (pentru Simpatic):

Nu pe PC i-am dat dezinstalare, ci pe android, am vrut sa copiez ceva pe card pe Samsung pe aplicatia fisierele mele si am vrut sa fac un folder nou pe card si am apasat din greseala pe dezinstalare ca era fix sub butonul de creare folder si nu a aratat vreun mesaj ca daca dezinstalez sau nu si am dat iar pe optiunea instalare si s-a instalat inapoi si aveam fisierele si ma gandesc sa nu fie instabil cardul ca l-am dezinstalat din greseala.

| Alin5644466 explică (pentru NLS):

Pe un telefon Samsung, nu pe PC am vrut sa copiez ceva pe card pe Samsung pe aplicatia fisierele mele si am vrut sa fac un folder nou pe card si am apasat din greseala pe dezinstalare ca era fix sub butonul de creare folder si nu a aratat vreun mesaj ca daca dezinstalez sau nu si am dat iar pe optiunea instalare si s-a instalat inapoi si aveam fisierele si ma gandesc sa nu fie instabil cardul ca l-am dezinstalat din greseala.