| DariusGabrielx a întrebat:

Buna TPUhappy
Am o intrebare va rog doar cei care se pricep. Am un pc Un Dell Optilex 7010 am adaugat o placa video Asus radeon r7 2gb 128 biti este mica (low profile ) am procesorul Intel i3 generatia a3 a cred idee este, cum stiu cand trebuie sa ma opresc din jucat /din folosit PC-ul adica placa video si procesorul se incalzesc la un moment dat si cand trebuie sa ma opresc pentru a nu le afecta si a le intretine ok? Si care se incinge mai mult si care este mai pretentioasa, placa sau procesorul?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Procesorul se încinge cel mai repede.
Cu programe de felul acesta poți vedea temperatura anumitor componente din pc:
https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Calculatorul este făcut să meargă nonstop. Configurația de pe el nu poate să-ți ducă prea mult jocurile cu setările pe high. Există programe care îți pot arăta temperatura pieselor din pc (placa video și procesor) chiar în timpul jocului. Eu nu mi-am luat pc-ul pentru jocuri; deci nu știu și nu mă pricep la astfel de programe. Recomandat este ca piesele să nu treacă mai mult de 70°C.
De asemenea îți trebuie și o răcire bună în pc: adică să ai 3 coolere în unitate.

| DariusGabrielx explică (pentru anonimg):

Am 2 coolere + cel de pe placa video. Care se incinge mai repede procesorul sau placa video arica care piesa este mai pretentioasa cu care trebuie sa fiu mai atent

| flixbuster a răspuns:

Cu racire corespunzatoare la CPU si GPU nu calculatorul trebuie sa se opreasca din jucat ci tu ca sa faci pipi, papa, nani, caca.