| Gabii0626 a întrebat:

Am o mare problemă. Am avut ecranul spart la un HTC one mini m8, l-am reparat dar touche-ul merge foarte greu. A fost schimbat tot. Aveți idee ce are telefonul? A fost dus la reparat...dar touche-ul merge foarte greu... mai ales când scriu un mesaj, trebuie să apăs pe litere de mai multe ori ca să meargă să tastez acel mesaj ..sau când selectez un folder..trebuie să apăs de mai multe ori să meargă. Vă rog. HELP ME!

3 răspunsuri:
| Silent3025 a răspuns:

Daca a fost dus la reparatii, de ce nu i-ai intrebat pe cei de la centru de reparatii ce are de se miscsa in halul ala?

| Gabii0626 explică (pentru Silent3025):

Urmează să merg mâine să îi întreb... dar dacă nu-mi dau un răspuns ce pot face?

| Silent3025 a răspuns (pentru Gabii0626):

...cat timp are de cand l-ai dus la reparatie? pe langa faptul ca trebuie sa-ti raspunda, cand ti se repara un lucru trebuie sa dea si o garantie (de exemplu 3 luni, 6 luni etc) asa ca spune-le in caz ca nu a trecut prea mult de la reparatie, nu-mi functioneaza bine si ei trebuie sa-l faca sa functioneze cum trebuie (insa daca nu ma insel trebuie sa ai bonul si documentul pentru dovada ca ai facut reparatia la ei).Asa pe net nimeni nu-ti poate raspunde ce sa-i faci, tot cei de la centru de reparatii stie de ce mergea asa si ce sa-i faca.E posibil ca ecranul schimbat de ei sa nu fie compatibil 100% cu telefonul sau sa nu fie fost pus cum trebuie.