| veronicafrumusica a întrebat:

am o mica problema cu laptop-ul meu. Pana acum am avut ca browser Google Chrom. Acum 2 zile am vazut-o pe una pe fb ca si-a facut un fel de test de acela care arata cu ce vedeta semeni. Am vrut si eu sa vad cu cine seman. Am intrat pe acel site si am facut tot ce trebuia dar fara rezultate. Nu am primit nici rezultat ceea ce nu ma deranjeaza asa de tare dar can vreau sa intru pe google chrom in loc sa imi apara ca de obicei sus site-urile sus imi apare ca un fel de banda care ma si incurca si nici nu stiu cum sa o elimin.La inceput erau 2 insa intr-o seara mi-a aparut acolo sus un x si am eliminat-o dar pe cea care a ramas nu pot sa o sterg. In plus can intru pe google chrom mie de obicei imi aparea doar un perete alb si o punga pa care arata semnul browser-ului dar acum imi apare fix asa: un semn care nu prea siu ce reprezinta cu galben verde rosu si albastru, langa imi apare o banda pe care sa scriu, butonul de cautore si inca un semn rosu pe care scrie ASK. Apoi pe al doilea rand scrie ca titlu apps si dedesubt scrie web store si o punguta foarte mica.Pe ultimul rand scrie Recently closed si dedesubt imi apar site-urile:Ask.com, chrome, iarasi ask.com, etc. mai pe scurt toate site-urile pe care le-am vizitat recent. Intrebarea mea este cum sa fac sa fie inapoi cum erasau cel putin cum sa fac sa elimin acea banda? Cine raspunde cel mai bine primeste fundita.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poti dezinstala Chrome si apoi sa il reinstalezi.Descarca alt motor de cautare(Mozilla de ex)instaleaza-l, dezinstaleaza Chrome din pc, da restart pc apoi descarca si instaleaza din nou Chrome(numai daca vrei tot Chrome)si instaleaza-l.Iti vor dispare acele bare de care spui.

| magazindecadouri a răspuns:

Motor de cautare = google, bing, yahoo, ask etc. Chiar daca dezinstalezi aplicatia Chrome, setarile pot ramane. Pentru a scapa de acea banda sau cum le spui tu, ar trebui sa megi la setarile browserului si mai exact setari/extensii, le poti elimina de acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru alexbm):

Si Chrome ce este? Navigator?

| LegumaColor a răspuns:

Uita-te la Addons Manager sau ceva de genul si scoate tot ce e suspect de pe acolo. Da funda ca-s baiat.

| darrio2007 a răspuns (pentru alexbm):

Sa stii ca sunt patit.Am incercat si varianta ta.Nu acum.Mai demult. Dupa ce am reinstalat Chrome nu mi-au mai aparut barele de care vorbesti.