Depinde din ce serie e! Daca e geforce, s-ar putea sa mearga! Dar acum depinde si cat iti duce sursa. Oricum daca vrei sa faci un upgrade, mai bine mai puenei memorie, macar 512-1 gb ram.P.s o placa video consuma mult, s-ar putea sa nu iti duca sursa o placa video de 1gb!
Depinde de placa de baza, trebuie sa se potriveasca, sa fie compatibila, intreaba pe cei de la care cumperi, ar trebui sa mearga oricum.Succes!
Trebuie sa ai PCI-e x16 si o sa-ti mearga.
Si ai grija cu compatibilitatea PCI-E x16 2.0 si PCI-E x 16 1.0 ca unele placi nu sunt Full compatibile cu PCI-E 1.0.
Salut!
Poti sa pui una ddr3 de 1gb, alea nu prea cer sursa prea buna.
Dar daca vrei pentru gaming ai nevoie de un ddr5 si o sursa de cel putin 400w-600w,depinde de placa video. Spune pana in cati bani vrei placa si pentru ce o folosesti, si ce susrsa detii acum.
Sunt de acord cu tine, ai dreptate numai "INTELIGENTI" deasupra, in schimb placa lui de baza (CristianoRonaldo10) 100% are slot AGP de ce? Pentru ca procesorul lui e socket mai vechi (478 mi se pare) si atunci nu are cum sa fie PCI-express, si daca vrea sa ia o placa video nu mai sunt pe slot AGP numai vreo 2-3, si acelea 2-3 sunt sub Intel hd Graphics 3000 (nu are rost sa-ti pui mintea cu niste din astia care se dau ei nu stiu cine, lasa-i sa scrie pana li se strica tastatura pentru ca nu rezolva nimic)
Salut, procesorul tau e cam vechi pe socket 478 daca nu ma insel, iar atunci cand erau acele socketu-ri, placiile de baza nu aveau PCI-Express ci AGP, tu trebuie sa iei o placa video pe slot AGP ca sa intre
PS: Poate sa aiba 1 milion de GB placa video daca procesorul grafic e de 200 mhz, o placa video cu 512 mb DDR5 e mai buna ca o placa video slot agp, daca mai exista cu 1 gb, repet, nu memoria conteaza, Memoria conteaza daca joci la rezolutii mari (1920x1080 sau mai mare, asta ar fi mai multe monitoare legate) doar atunci ti-ar folosi multa memorie, Eu nu cred ca ai 1.25 ( MB ) ram, poate gb da MB nu exista asa ceva, 64 mb ram este cea mai putina memorie ram, ce ai tu sunt GB nu MB
Dar tu cum ai ajuns la concluzia ca el are slot agp si nu cpi?
Poate sa aiba slot AgP ori CPI.
Tu nu ai auzit de placa de baza care sa aiba un procesor de exemplu a lui, sa fie Intel celeron si sa aiba pe placa de baza slot CPI?, sau poate sa le aiba chiar pe amundoua si agp si cpi.Si cum ai ajuns la concluzia ca procesorul e vechi? In primul rand nici n-a dat tot modelu, doar producatorul si ce frecventa are.
iti dau un sfat, nu mai trage concluzii pripite. Intreaba, apoi spune-i ca nu i merge.
Vai de capu tau, cum ai zis mai sus "Poti sa pui una ddr3 de 1gb, alea nu prea cer sursa prea buna. " O placa video pe ddr3 poate sa ceara de ex 400 w si un hd 7770 de la AMD care e DDR5 cere doar 100 w foarte putin, asa ca mai cauta si tu pe net apoi revii nu dai sfaturi aiurea ca nu esti tu nustiui cine bine?
In primul rand invata tu apoi invata pe altii nu da comentarii aiurea
Citeste aici cateva sfaturi de achizitie http://recomandare.info/2012/placa-video-sfaturi-de-achizitie.html
YzuD întreabă: