| Danutz_Mihai_1997 a întrebat:

Buna TPU am o prb mare de tot imi vine sa imi arunc calculatorul pe geam crying deci acum 2 saptamini taicamiu a reinstalat windowsu l si odata cu asta au venit problemele ca nu stiu ce mama dracu a uitat sa instaleze si nu merge niciun joc cu grafici de 3 d nici macar ROBLOangrycryinglego game) apoi a instalat din nou dirctx si tot nu a mers apoi l-a luat de pe net si nici de akiolo nu merge ce dracu ar trebui sa fac?cryingcryingcryingcryingcryingangryangryangry

8 răspunsuri:
| Seby232 a răspuns:

Baga iar windowsul sau vezi la driverul video poate nu e instalat corect.

| introduaicinumele a răspuns:

Ai instalat driver-ul pentru placa video? Cauta-i CD-ul, instaleaza driver-ul, daca nu mai ai CD-ul, cauta pe site-ul producatorului.
Iti dai seama daca n-ai driverul de la placa video daca desktopul are o rezolutie proasta si nu merge nici un joc.

| unknownn a răspuns:

Arunca-l pe geam, cred ca va fi multumit taicatu ca o sa mai iesi si tu din casa atunci.

| Wehrmacht a răspuns:

Instaleaza driver-ul placii video.Instaleaza mai tot ce e pe CD ala. Daca placa video este in cea de baza atunci ii gasesti driver-ul pe CD-ul placii de baza.Instaleaza ceva de genul Direct3D...parca asa se numea.

| Gas a răspuns:

Uita-te in device manager daca ai vreun driver neinstalat (daca apare cu semnul intrebarii galben).

| Danutz_Mihai_1997 explică (pentru introduaicinumele):

Sunt instalate mah nu merg graficile 3d crying

| Danutz_Mihai_1997 explică (pentru unknownn):

rolling on the floor da stiu da deomdata nu pot ca am picioru rupt laughing

| denisfurnica a răspuns:

Sa il duci la experti la schimbat de windows nu sa il lasi pe mana lu tactu` laughing