| ImperfectlyPerfect a întrebat:

Buna TPU.Am o problema.Am vrut sa schimb parola la messenger si nu pot, pentru ca am uitat intrebarile secrete.Ce pot sa fac? FUNDITA

Răspuns Câştigător
| otylyaotty a răspuns:

Nu trebuie sa stii intrebarile. intri pe mess->dai click pe ''messenger(butonul de deasupra avatarului)->my account infhirobagi iar parola si cateva ranuri mai jos o sa gasesti ''change your password''-> dai click apoi iti apare un tabel. sus scrii parola care o ai acum, pe al doilea rand bagi noua parola, iar pe al treilea rand o bagi din nou pe cea noua, apoi dai ''save''.

4 răspunsuri:
| nort3ch a răspuns:

Daca nu mai stii parola actuala si nu stii nici intrebarile nu mai ai ce face.sorry

| lara27 a răspuns:

Buna! ..pt ati putea schimba parola la messenger intri la Mesenger-Account info-change your password.(aici ai totii pasi). sper ca te-am ajutathappy

| BloOndix a răspuns:

Poi pentru ati schimba parola de la mess nu nev de intrebarile alea... Dai la mess sus pe " messenger " apoi pe " my account info " si dupa iti scrii parola care o ai apesi enter si iti apare o pagina. Cauti acolo " change your password "... De aici te descurti tuwinking

| ChiyoTheo a răspuns (pentru otylyaotty):

Mersi de raspuns laughing Nici eu nu mai stiam cum sa imi schimb parola