anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am o problema cu minecraft si java :
astazi am incercat sa instalez minecraft, eu mereu cand luam minecraft luam minecraft sp si dupa aia intram si se upgrada dar astazi am intrat in minecraft si mi-a aparut o eroare care scria :
Error : Could not create the Java Virtual Mechine.
Error : A fatal exception has occurred. Program will exit.
dar am incercat sa downloadez java din nou dar cand am dat download si save in pc nu se incarca deloc am asteptat ore intrgi dar nu se incarca deloc am zis ca este de la antivirus dar nu era ca pe urma l-am inchis is tot nu mergea
as dori sa m-a ajutat sa imi spuneti de ce nu imi intra si cum sa fac sa imi mearga

P.S. : nu stiu ce categorie este asa ca am pus si eu tehnologie

2 răspunsuri:
| Nerali a răspuns:

Incearca sa dezinstalezi java si sa instalezi malware program. Ar trbuii sa mearca daca nu poate e de la firewall incearca sa il opresti

| 1CaTa1 a răspuns (pentru Nerali):

Da dar am si o problema la asta daca dezinstalez java nu mai pot sa-l instalez petru ca am calculatorul de mult timp si windowsul la fel si am cateva probleme in a descarca undele programe sau foltere dau descarcare si cand intru la lista de descarcari imi scrie sarting la progamul care trebuie sa se descarce am asteptat 1 zi intreaga sa se descarce dar tot asa ramanea scria starting la fel deci nu pot sa-l dezinstalez dar daca ai putea tu sa ma ajuti cu ceva sa descarci tu instalarea la java si sa intri pe skipe ca si la mess am o problema cam la fel si imi dai tu instalarea pe skipe si iti dau funda da
lasa un coment cu id tau de skipe dar daca nai te rog fa-ti unul pentru mine te rog