Da esti sigur ca ai montat correct placa si ai unit monitorul la ea? daca da poate iti mai dau detalii.
Placa cred ca am montat-o corect. Cele doua ventilatoare se invart si sunt aprinse 2 beculete unde conectezi cablurile de la sursa. Cum pot sa stiu daca am unit corect monitorul la ea? Placa are 2 locuri in care poti conecta monitorul. Indiferent de locul prin care il conectez, imi da aceleasi erori.
Ce prostii de intrebari si pe astia... de parca are legatura conectatul monitorului cu driveru'. Vezi sa fie windowsu' cu update-urile la zi, mai ales.NET. Legat de driver, ia ultimul disponibil de pe amd.com.
Azinoapte am lasat windowsul sa se updateze. Legat de driver, am luat ultimul disponibil si tot acelasi lucru imi scrie, nu ma lasa sa instalez AMD Catalyst, imi zice Application Install : install package failure.
Fie e busit pachetul, fie nu ai update-urile necesare ca sa il ruleze cum trebuie'. Nu sint update-uri standard alea.
S-a updatat cred tot ce trebuia de la.net. + o gramada de alte chestii. La instalare sunt cativa pasi, imi detecteaza placa video, iar urmatorul pas e sa instaleze AMD Catalyst unde pur si simplu nu vrea, da eroarea aceea.
La tine cred ca e problema cu software daca zici ca ai instalat correct placa, ideal ar fi sa te uiti pe youtube la placa ta, vezi, poate are vreun secret, ce distribuitiv de windows folosesti?, cel mai bine ar fi 7 sau 8- cit mai aproape de original sau chiar original sa fie, si cum au s=zis si altii e de dorit sa fie cu update la zi, daca nici asa nu merge reinstaleaza sistemul de operare, daca nici asa, du-o la magazin si hotaraste-te
Ai rulat un Catalyst Cleaner mai intii? http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16748/