Buna! Dupa parerea mea ar putea sa se fi defectat ceva prin el si d-aia face"figuri". Totusi incearca sa faci urmatorul lucru: scoate toate mufele ce intra in el si apoi baga-le la loc poate nu face contact o mufa si d-aia se sting led-utile, apoi daca nu merge nici asa si mai face iar "figuri" poate sa fie din cauza prizei in care e bagat cablul care-l alimenteaza, incearca sa-l muti in alta si vezi daca iti mai creeaza probleme
Clar e defectat ceva in el. Am facut ce ai spus, iar la un moment dat si-a revenit dupa o pauza am conectat firul. Am vazut ca se aprind luminile normal, iar dupa ce am conectat firul DSL a rămas Luminița WLAN verde. Celelalte s-au stins iar POWER s-a facut, din nou, portocalie. Acum, privat schimb priza si tot conectez si deconectez firul... Tot portocalie, pana o sa aibă un moment de sclipire si o sa dispară la fel de rapid.
Sincer imi pare rau ca stiu cum e sa te chinui si sa te enervezi, dar mai bine lasa-l asa si du-l direct la reparat ca asa iti mananca zilele
Astazi a funcționat putin iar dintr-odata a revenit la obiceiul cu Luminița portocalie. Maine ii voi suna pe cei de la telekom sa imi schimbe routerul, nu are rost sa imi mai bat capul.
anonim_4396 întreabă: