Nu, Inspect Element-ul este singurul fel prin care poti sa iti afli parola. Dar de ce nu l-ai folosi?
Daca esti intrat in contul tau, atunci ai acces si la setarile tale, unde iti poti schimba atat e-mail-ul, cat si parola. Nu vad care-i problema.
Intră la setări și schimbă adresa de email. Adaugi o adresă nouă, căreia îi știi parola.
Apoi, te conectezi de pe alt browser, unde nu ești logată, și dai click pe "Am uitat parola", ei îți vor trimite un cod, pe adresa care tocmai ai schimbat-o.
.
Nu există o altă soluție. Poate doar să întrebi direct pe 'posesorul' contului.
Îți dau și eu un exercițiu de gândire:
Te loghezi pe contul tău de FB, folosind telefonul unui prieten. Din neatenție, uiți să te deloghezi. Persoana respectivă are acces la contul tău, fără ca tu să știi. Nu vrea să schimbe parola, ori să schimbe adresa de email, din diverse motive, lesne de înțeles. El vrea doar să știe parola, și atât, fără a tulbura ordinea lucrurilor.
În situația asta, tu ce concluzie ai trage?
Ți-am dat doar un exemplu, sper să nu te superi pe mine.
Hotia si escrocheriile n-au limite.
Arr putea exista multe scene de tot felul.
Nici prostia n-are limite...
Nu sta chiar asa situatia. Vazusem o asemenea intrebare in 'Facebook help' sau ceva gen, fara raspunsuri. Daca am de rezolvat un cont nu actionez asa. Exista si alte metode mai simple.