| XxPaulicaxX a întrebat:

Buna TPU am si eu laptop Lenovo B5400 il am de 5-6 luni sa zic e nou nout. se incalzeste foarte tare... nu stiu ce are

Proccesorul e : Intel(R) Core(TM) i5-4200 CPU 2. 50GHz (4CPUS) - 2. 5GHz laptopul ruleaza cu windows 7 32bit inainte l-am avut pe 64 bit dar treabuia sa reinstalez windowsoul ca sa virusat... multumesc pentru ajutor daca mai aveti nevoie de niste informatii sa imi spunetii va rog big grin

4 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Da, daca s-a virusat, reinstaleaza windows-ul. Cat despre incalzit, cred ca este din cauza ca a venit vara, si temperatura fiind mai mare, toate obiectele sunt mai incinse. Cumpara un cooler special pentru laptop-uri, si nu se va mai incalzii asa tare. Acum daca il fortezi cu jocuri, e normal sa se incalzeasca.

| XxPaulicaxX explică (pentru Ineys):

Da l-am reinstalat windows-ul acum sa zic o saptamana aproape 2... inainte systemul de operare rula pe 64 bit ia-r acum unu mi-a zis ca imi pune windouwsul pe 32 bit si nu inteleg dc la pus pe 32 bit cand laptopul meu a mers pe 64 bit si inainte a mers mult mai ok intelegi ce vreau sa zic? mersi big grin

| Ineys a răspuns (pentru XxPaulicaxX):

Instaleaza din nou pe 64 bit.

| XxPaulicaxX explică (pentru Ineys):

Nu mai am pe cine... eu nu am windows acasa nici nu stiu cu tine sa mai vorbesc asta ii chestia...