Citeste aici: http://bit.ly/2pbgJqP
Mai mult, astia de la Facebook au niste reguli ciudate. Asa ca pagina cu Selena Gomez va putea fi reinchisa oricand.
Eu am 29, 340 de like-uri! Eu cand vreau sa postez o poza cu Selena Gomez pe pagina mea si vreau sa adaug emoji-uri imi arata: This post includes a button so people can say they're interested or see showtimes." Nu inteleg ce inseamna asta? e copyright sau nu este? Imi amintesc ca inainte sa mi se inchida pagina temporar, am postat multe poze asa si nu am bagat de seama, acum imi este teama!
Nu stiu ce sa zic. Inainte nu aparea asa ceva la postari cand adaugam emoticoane!
Nu inteleg nimic!
De ce fiecare data cand vreau sa adaug un emoji la o poza pe care o postez imi zice "This post includes a button so people can say they're interested or see showtimes."? De asta mi-a fost inchisa pagina?
Posteaza doar pozele tale (cu tine si prietenii tai sau cu natura, facute de manuta ta), care nu vor incalca regulile de copyright.
Nu ai voie sa postezi pozele altora, in special al vedetelor, pentru ca nu ai platit copyright sa ti se permita folosirea lor.
Dar sunt mii de poze postate pe FB, pe pagini si lor nu li s-a intamplat asta, de ce doar mie? Nu inteleg!
Am postat un videoclip luat off-line la mine in calculator si mi l-a taiat instant
am postat link cu acelasi videoclip pe utube si a mers binemercic
si se putea face play DIRECT din fucibuci, fara sa te arunce pe utube
deci, asta ar fi solutia, in loc sa iei pozele la tine in comp, postezi link-uri spre ele pe site-ul unde le-ai vazut
nu stiu daca merge si imi e MUUUUUUUUUUUUUUULT prea LENE la ora asta ca sa testez ... dar cred sincer ca o sa mearga
Eu iti dau un link si vezi daca poti afla raspunsul.
http://www.facebook.com/help/1020633957973118/
Nu stiu ce Dumnezeu s-a intamplat ieri dimineata ca postez pe pagina asta din 2013 si tot de pe twitter iau pozele! Nu am patit niciodata asa ceva.
Cat despre videoclipuri, stiu, mi s-a intamplat sa ma avertizeze din timp si le-am sters complet si am renuntat de tot sa mai postez clipuri vreodata pe pagina!
Era vorba doar de poze!
Astia probabil au actualizat Facebook-ul cu multe lucruri nefolositoare si de asta mi-a ajuns pagina inchisa temporar!?!
Ar mai exista o explicatie, poate cineva te "iubeste" atat de mult, ca te raporteaza la administratia FB-ului, imediat cum postezi ceva.
De ce te suprinde asta?
Sunt mici rautati de copii.
Toti afecti asta macar odata in viata, de ciuda, de invidie, ca unii au succes si devin mai populari ca altii.
Prieteni foarte buni, se trezesc peste noapte ca-s tradati... de ce te-ar surpinde asta?!
O sa fac tot ce este posibil pentru pagina asta! Am postat pe ea de 6 ani, nu ma las eu asa usor de niste fraieri care nu au ce face!
Muhahahaha
Missperfect întreabă: