| raducudinescu a întrebat:

Am si eu o problema! Cand incerc sa instalez orice antivirus nu conteaza ce antivirus e se instaliaza corect dar dupa nu mai pot deschide nici un program apsolut nimic nici calculatorul sa scocotesc nimic. imi scrie ca nu este program pentru win 32 sau asa ceva (Versiunea acestui fisier nu este compatibila cu versiunea de windows care se exacuta...) si asa mai departe. Am windows 7 sp2 si nu ii dau de cap deloc nu pot sa fac nimic pe laptop noroc ca am un jaf de calculator si va dau un sfat nici odata nu instalati AVIRA PE NIMIC CEL MAI PROST ANTIVIRUS De la el a incetupt to! Daca dezinstalez antivirusul programele isi revin dar daca iul las nu am ce face cu ele. Sper sa gasesc ajutor Va multumesc!

5 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Sunt de acord, avira e un antivirus foarte prost, avast e cel mai bun.

Reinstaleaza windowsul, asa cum e prost antivirusul, a blocat programele in carantina pentru ca un virus le-a infectat, deci practic ai pc-u plin de virusi, te sfatuiesc sa-ti reinstalezi windows-ul si pe viitor sa-ti instalezi avast, e free sau kaspersky care e cu plata.

| imaqtpie a răspuns (pentru Anonymus314):

Parerea ta despre avira :). Uite aici un test(facut de profesionisti in fiecare luna parca) http://www.faravirusi.com/......rtie-2012/

| Anonymus314 a răspuns (pentru imaqtpie):

Stiu ca se spune ca e un antivirus foarte bun, dar pur si simplu eu nu sunt multumit de el.

| Sihastrul a răspuns:

Folosesc Avira, instalez tot Avira pe orice sistem de operare, PC, laptop.Problema: orice antivirus se instaleaza imediat dupa instalarea OS fara sa te conectezi la internet.Dezinstalarea orcarui program, aplicatie o faci cu Revo Uninstaller pentru a sterge, registrii si urmele ramase + indepartate urmele din user ale programului respectiv.Dezinstalarea a fost incompleta.
Run\msconfig\services, apoi startup\debifezi tot ce are lagatura cu Avira sau antivirusurile dezinstalate\apply\ok\restart.
Atat, si nu mai ai probleme.

| raducudinescu explică:

Shihastrul am win 7