| cristisoru09 a întrebat:

Am si eu o problema cu internetul.
Deci am un internet teoretic "supersonic". 100 mb prin fibra optica de la RDS de aproape un an si jumatate. Totul bine mersi,nimic de reprosat, pana acum cateva zile cand inexplicabil viteza a scazut drastic.Ca o simpla idee a ceea ce zic,viteza mea de download maxima e de 12, 5mb/s,chiar am atins-o de cateva ori. Am incerca sa iau cateva programe pe care mai demult le luam cu 7-8MB si acum abia de a atins 150 de KB si aia cu greu. Cea mai mare viteza atinsa a fost de 300 KB!
Chiar nu imi vine nici o idee ce ar putea sa fie. Vreun sfat,idee, ceva?

Răspuns Câştigător
| AdrenalinTm a răspuns:

Esti legat direct la fibra sau ai si un router?
poate se lucreaza la servere sau daca stai la bloc in general latimea de banda e foarte aglomerata (daca si vecini tai sau abonat la rds) sau ai un vecin care a umblat la cutia aia
asa am facut eubig grin si toti vecini mei aveau viteze asemanatoare dar latimea mea de banda era MAREE

4 răspunsuri:
| matrix100 a răspuns:

Nu stiu daca e valabil in cazul internetului tau: daca downloadezi prea mult intr-o luna rds-ul sa limiteze viteza de download

| cristisoru09 explică (pentru matrix100):

Da culmea ca nu am downloadat mai nimic in ultima vreme. Aveam perioade cand descarcam si de 100 de GB pe luna si nu mi-a limitat nimic.In fine, am reinstalat windows ul si a revenit la sentimente mai bune netul, chiar mi-a atins 1.5 MB, tot e sub asteptari, dar e mai bine

| AdrenalinTm a răspuns (pentru cristisoru09):

Incearca sa iti iei o placa de retea de la gigabite