Da. uscal cu uscatorul unde a intrat apa. Sau daca nu ai uscator intoarce monitorucl sa curga apa, sau sufla. funda?
Eu zic ca nu mai ai ce face, ori inlocuiesti monitorul ori il folosesti asa daca nu e foarte deranjant. Cristalele din care e format ecranul sunt foarte sensibile si trebuie sa ai mare grija cand il cureti.
Nu e exagerat de dus, dar se raspandeste! Se fac niste pete grii dupa se trag alea si arata mult puncte colorate, e dus zic si eu! Asta e iau altu nou
Costa 19lei o solutie speciala pentru monitoare.Chiar trebuie sa dai cu solutie de geamuri.Ca fapt divers monitorul trebuie schimbat, asta e platesti 500lei in loc sa platesti 19lei.
Cine spala monitorul cu solutie de geamuri?
>MONITOR
>solutie de GEAMURI
FFS DUDE
Nu de alta, dar l-am mai spalat si nu s-a intamplat nimic, nimic!
După cum se şi exprimă şi în întrebare el spală monitorul nu îl şterge, foloseste prea mult încat curge, acum orice soluţie ar fi folosit chiar si de aia specială tot la fel s-ar fi întamplat, aşa că platea 500lei plus 19lei!
Eu am sters monitorul şi cu apa, de fapt doar aşa il curaţ şi nu are nimic, nici nu poate avea ceva atat timp cat nu folosesc multă încat să intre pe sub ramă!
Scuze că te contrazic, dar problema aici nu este detergentul pentru geamuri, tot un geam (Sticlă) are şi monitorul, solutia aia specială este pentru a nu ramane urme/antistatica dar de stricat tot se strica monitorul dacă foloseşti multă!
Monitoarele led sunt foarte sensibile, chiar si ecranul, si nu cred ca preferi sa iti ramana urme pe el.mai bine dau 19lei pe care care nu lasa urme si e certificat speial pentru lcd/led decat sa dau cu solutie de birou sau de geamuri si sa ramana urme.
Atentie:La monitoarele led exista un fel de suprafata libera intre ecran si rama, de aceea trebuie avut grija sa nu intre nimic pe acolo.
imihaistoian întreabă:
Andrei1124 întreabă: