| Danieldanyy1234 a întrebat:

Buna,TPU!
Am un core 2 duo de 1. 9GHZ, 2GB ram.Calculatorul este un Dell optiplex 745.
Problema este ca am placa integrata de 256 mb pe el si as vrea o placa video buna pentru gaming.Nu vreau neaparat sa-mi mearga ultimele jocuri, dar acum pana si call of juarez 1 imi merge sacadat.Ce placa video sa-mi iau? Cam in ce pret m-as incadra(nu as vrea ceva foarte scump).

Funda! Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| CoL00SaL a răspuns:

In primul rand conteaza si ce buget ai...mai trebuie stiut si ce placa de baza ai, ca sa fie placa video compatibila.Eu ti-as recomanda de la nVidia din seriile GTX 5XX, iar de la AMD din seria 7xxx.Zi-mi te rog ce buget ai alocat si ce placa de baza ai.

| BBronco a răspuns (pentru CoL00SaL):

De asemenea daca ne-ar putea spune si ce fel de RAM, DDR2 sau DDR3, ca sa ne putem orienta putin.

| Alexinho007 a răspuns:

Avand in vedere ca sunt documentat destul de bine in acest domeniu, am sa iti dau un sfat:nu are rost sa mai investesti bani in acest PC care este cam depasit. Oricum trebuie sa ne spui ce slot ai:AGP sau pci-e ca sa ne putem da seama cam cum te-am putea ajuta. Daca ai slot PCI-e, iti recomand placa asta:http://www.pcgarage.ro/......128-bit-3/ deoarece este una ieftina si buna. Spre exemplu, aceasta placa video poate duce cu un procesor bun, multe jocuri la maxim precum:Battlefield 3, Skyrim, Batman Arkham City, Assassins Creed Revelations, crysis 2 si multe altele. Avand in vedere ca procesorul tau este slabut, placa video nu o sa isi arate atat de tare muschii, dar merita cumparata!

| Danieldanyy1234 explică:

DDR2 si PCI-E ...buget..nu stiu, sa nu depaseasca 400-500 ron

| Danieldanyy1234 explică:

Procesorul e totusi bunicel... e core 2 duo