| Andrei_Berdei_1980 a întrebat:

Buna TPU am un laptop Asus k53s cu Intel core i5 8gb de ram nVidia 520mx 1 gb. Problema e ca se cam incinge adica cad joc un gta 4 sau call of duty mw3... temperatura urca cam pana la 85 90 de grade ce sa fac. Am incercat sa pun un cooler din acela dar degeama am tat 120 de lei pe el di degeaba adia 2 grade dava scade... Ce sa fac.

7 răspunsuri:
| BelleStar a răspuns:

Nu il mai tine pe birou sau in pat. Vezi ca exista un fel de suport special. care ii permite sa "respire". Adica iti tine laptopul mai ridicat sa se poata aerisi pe dedesubt mai usor.
http://www.google.ro/......tp?/imgres
ai aici un exemplu.

| Stefanniiia97 a răspuns:

Buna. la fel facea si al meu. cand ajungea la o temperatura foarte mare mi se stingea. pana cand mi-am luat o place de racire si acum numai am probleme, asta-ti recomand si tie.

| K0sti a răspuns (pentru Stefanniiia97):

Asta spune si omul, ca si-a luat, a dat 120 de lei pe ea degeaba. Voi nu cititi?

| K0sti a răspuns:

E posibil sa fie si coolerul incarcat de praf. Ar trebui desfacut si curatit la un service! Dar ca idee sa stii ca se cam incing. Dar 90 e cam multisor totusi.

| Keeve a răspuns:

Daca ti se incalzeste procesorul ~80 de grade este bine, acolo functioneaza. Gandeste-te ca il supui la niste eforturi enorme cand ii dai sa genereze atata informatie.
Placile video Nvidia sunt recunoscute pentru temperaturile la care lucreaza. Cel mai bine placile Nvidia lucreaza la ~90 de grade, deci e ok. In plus arhitecturile Asus sunt recunoscute pentru incalzirea excesiva, deci se recomanda un pad de racire cum ai luat tu.

Fa rost de HW Monitor (un soft ce monitorizeaza temperaturile in timp real) si vezi daca nu te joci cam ce temperatura ai, si vezi cand te joci ce temperatura ai. Daca cand nu te joci sta la aproximativ ~50-60 grade e ok.

Stai linistit, e normal cand soliciti la maxim un DualCore I5 pe jocurile alea, si o placa video 520MX sa se incalzeasca.

| Andrei_Berdei_1980 explică (pentru Keeve):

E quad core dar mersi de sfaturi

| cryyysss a răspuns:

Sefule, oricine stie ca laptopurile nu sunt pentru jocuri (degeaba are i5, sau alte piese bune in el)
laptopul este bun pentru a citi un mail, pentru a viziona filme, pentru a vb pe mess, pta sta pe chat si pentru unele jocuri mici! cum e counter strike sau altele, nu gta 4.
pentru jocuri ia-ti un calculator.