Aoleu si eu tot un model de LEGION am si acum ca zici asta imi fac griji
In primul rand, laptopul nu se tine in pat, mai ales unul de gaming. Imediat intra praf in el. Desfa-l, curata ventilatoarele si ce mai vezi prafuit pe acolo. Pune mereu ceva sub el cand stai in pat sau in alte locuri de unde ar putea sa traga praf. De preferabil sa ii iei si un cooler.
Este normal sa se incalzeasca, mai ales la jocuri. Vezi ca Legion ma astept sa aiba ceva program Lenovo Vantage care sa iti permita sa reglezi cat de puternic sa fie ventilatorul. Dar daca poti sa joci un joc pe Power Saver, atunci joaca asa. O sa vezi ca nu mai face asa urat. Adica nu are rost sa il dai pe High Performance daca iti merge bine oricum.
Si da, trebuie sa il desfaci. Cel putin odata pe an (desi de vreo 2-3 ori ar trebui) sa il desfaci sa sa ii cureti ventilatorul. Nu il lasa sa se stinga sufocat saracul. Procesorul si placa video abia mai bat acolo.
Sper ca te descurci! Seara faina sa ai.
Ar trebui sa nu il desfaca el daca vrea sa mai aiba garantie)
Eh, nu cred ca este problema Este destinul lui.
Nu stiu exact cum funcioneaza treaba cu garantia la laptopuri, dar mai nou am vazut ca nu mai au acea emblema lipita acolo, care trebuie rupta sa il desfaci.
Cel putin la al meu, este facut in asa fel incat sa se desfaca usor, l-am desfacut chiar din prima zi cand l-am luat sa ma uit ce are prin el (adica doar partea din spate de la carcasa). Cand am fost sa il iau de la sediul Emag, chiar cei de acolo au desfacut la cineva sa ii monteze niste ram in plus cand le-a venit laptopul.
Mi-a spus cineva că e problema de la memoria RAM, dar pot juca jocuri bine mersi, uneori îngheață ecranul 1-2 minute, alte ori nu, cred că dacă era problema de la RAM întâmpinam constant problema cu blocatul.
O să îl duc la curățat, aș fi încercat să îl curăț eu, dar la cât sunt de stângaci sigur stric ceva Mulțumesc pentru răspuns.
Nu are ce sa fie de la RAM, parerea mea. Poate de la placa video.
Cu placere si la jocuri multe inainte