| Anonimul23 a întrebat:

BUNA TPU! Am un SAMSUNG GALAXY ACE S5830, daca ii schimb soft-ul in 4. merge sa instalez aplicatiile care oficial nu merg 2.3? gen : subway surfers, temple run etc.?

11 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Nu poti sa-i schimbi soft-ul. 1. are memoria RAM foarte mica si 2. nu este niciun soft oficial mai mare de 2.3.

| Anonimul23 explică (pentru al3xander):

Poti sa ii schimbi soft-ul, si softuri gen 4. gasesti pe youtube pentru galaxy ace.

| Komarov a răspuns:

Al3xander a raspuns total gresit da se poate schimba softu mai precis si mai corect firmware...2.3.6 e custom firmware adica cel din fabrica prestabilit de Samsung ipoteza reala este urmatoarea da se poate schimba firmware-ul cu un custom-rom adica CyanogenMod...dar e operatie delicata si risti sa faci brick hardbrick sa iti arzi placa de baza recomandat e sa faci la un service autorizat 50 de ron stiu ca costa scuza-mi cacofonia odata cu softul instalat ai de unde alege adica rom-uri si sunt diferite chestii gen idroid (imita ios umbli ca pe iphone), ICS adica ce ceri tu 4.0.4 face totusi un overclock psihic al memoriei la freceventa procesorului oricum rom-urile sunt pana in Kit Kat si nu o sa iti mearge pentru acei 278 Mb ram si pentru acel procesor sa nu ai aseptari mari oricum un rom doar interfata grafica iti face diferenta apare in setari 4.0.4 sau 4.4 dar pe platforma tot gingerbread lucreaza dar da o impresie mai placuta oricum update oficial nu exista succes funda?

| al3xander a răspuns:

Da, scuze acum am vazut ca este prin cyanogenmod posibil http://xperiahtcrootingrom.com/......30-update/ insa nu iti recomand. cyanogenmod este neoficial, l-am avut si eu instalat pe o tableta si sincer nu prea eram multumit, avea foarte multe buguri. telefonul tau are si memoriile foarte mici (278 MB RAM, 158 MB memorie interna). recomandare mea este sa nu. nu s-ar strica doar ca nu cred ca ar functiona mai bine.

| Seby90 a răspuns (pentru Komarov):

Da e posibil dar cel mai bine e sa ramana la ce are, pentru ca telefonul e un gunoi practic. La fel ca si subway surfers, un alt gunoi, ce dracu vedeti la jocurile alea.

| Anonimul23 explică (pentru Seby90):

Nu e pentru mine, e pentru un coleg care m-a rugat sa ii fac upgrade pentru jocurile astea. si nu eram sigur daca se poate big grin

| Seby90 a răspuns (pentru Anonimul23):

Nah, nu merge, nu te chinui oricum. Risti sa il risti, ceea ce nu ar fi chiar atat de grav, omu merita un telefon nou. laughing

| Anonimul23 explică (pentru Seby90):

laughing)

| al3xander a răspuns (pentru Komarov):

Stiu prietene am vazut si eu acum dar nu stiu daca ar merge bine. eu am folosit cyanogenmod pe S3-ul meu si nu prea am fost multumit de el, pana la urma tot la soft-ul original am revenit. in plus cum ziceai si tu telefonul nu e facut ca sa suporte android 4.3. in plus nu se arde nicio placa de baza, la S3-ul meu i-am instalat si reinstalat de nu stiu cate ori soft-ul (cel original si cyanogenmod) si functioneaza fara probleme.

| Seby90 a răspuns (pentru al3xander):

Ba arde, pentru ca are nevoie de overclock ca sa ruleze. Ai vb si tu oh go on. Daca mai ziceai o data S3-ul meu plezneam monituru saracu, si nu are nici o vina.

| al3xander a răspuns:

Ba seby iti plesnesc eu un monitor peste fata, idiotule