| Vickyy a întrebat:

Am un Samsung Star 2 s5260, si nu-mi merge yahoo messenger..Imi zice ca am nu-stiu ce certificat invalid. Ce trebuie sa-i fac? Ieri imi mergea...

13 răspunsuri:
| Vickyy explică:

S-a remediat acum.Se pare ca a fost ceva de la serverele Yahoo! Acum ma pot loga! happy

| CookieMonsterRawr a răspuns (pentru Vickyy):

Pam-pam happy. ti-am zis ca isi va reveni intre timp laughing. ai grija cu yahoo-ul thinking ca e cam "turbat" si eu aveam 100 si ceva de MB pe telefon, si am intrat pe yahoo. si mi-au luat cost suplimentar -? cu totul ca mai aveam multi mega thinking

| Vickyy explică (pentru CookieMonsterRawr):

Aaaa nu, ca eu intru pe wireless big grin Deci nu cred ca-mi ia cost suplimentar... cel putin pana acum nu mi-a luat...

| CookieMonsterRawr a răspuns (pentru Vickyy):

Ahh. ok. auzi puppy dog eyes. ai putea sa imi lasi ID-ul tau pe privat, ca am si eu ceva nelamuriri cu telu` asta thinkingpuppy dog eyes

| MYK3 a răspuns:

Eu l-am avut si yahoo messenger merge numa daca esti pe wifi si daca pui cu @yahoo.com la id

| CookieMonsterRawr a răspuns:

Hmm,. incearca sa mai astepti putin, si eu am acelasi telefon de cateva zile, si la inceput tot asa imi spunea, si apoi am asteptat cateva zile si mi-a mers :*

| GothicTiamat a răspuns:

Si eu am aceesi problema. Stie cineva ce sa faca?

| Phobos33 a răspuns:

Salut, am si eu un S5260 si are aceeasi problema cu Yahoo Messenger. Vazand ca in mesajul ce apare cand incerc sa ma loghez zice de ora si de data am setat data cu o luna in urma...adica februarie 2012 si m-am putut loga. Incearca si tu apoi spune-ne si noua daca a mers.

| Alesssiiia a răspuns (pentru Phobos33):

Buna.Am si eu un S5260 si nu stiu unde sa dau sa-mi apara chatul pe facebook, si de ce nu-mi apare bulina verde ca si cum as fi online?
Ma poate ajuta cineva?

| Cristina76 a răspuns:

Nici mie nu-mi mergea yahoo messenger ( primeam acel mesaj cu eroare ora/ data) si nici facebook. Solutia e sa-l trimiteti in service. Eu tocmai l-am trimis... Sper sa rezolve cei de la Samsung aceasta problema suparatoare.

| mariutzelu a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu de pe 25 martie. Ti s-a remediat intre timp? Ca eu nu am gasit nicio solutie.

| Vickyy explică (pentru mariutzelu):

Nu, nu mi s-a remediat. E tot la fel straight face