Hmm,. incearca sa mai astepti putin, si eu am acelasi telefon de cateva zile, si la inceput tot asa imi spunea, si apoi am asteptat cateva zile si mi-a mers :*
Eu l-am avut si yahoo messenger merge numa daca esti pe wifi si daca pui cu @yahoo.com la id
Adica ti-a aparut o chestie de genul : http://imageshack.us/photo/my-images/441/20120325112458.jpg/?
Aceeasi problema o am si eu de pe 25 martie. Ti s-a remediat intre timp? Ca eu nu am gasit nicio solutie.
Nici mie nu-mi mergea yahoo messenger ( primeam acel mesaj cu eroare ora/ data) si nici facebook. Solutia e sa-l trimiteti in service. Eu tocmai l-am trimis... Sper sa rezolve cei de la Samsung aceasta problema suparatoare.
Salut, am si eu un S5260 si are aceeasi problema cu Yahoo Messenger. Vazand ca in mesajul ce apare cand incerc sa ma loghez zice de ora si de data am setat data cu o luna in urma...adica februarie 2012 si m-am putut loga. Incearca si tu apoi spune-ne si noua daca a mers.
Pam-pam . ti-am zis ca isi va reveni intre timp . ai grija cu yahoo-ul ca e cam "turbat" si eu aveam 100 si ceva de MB pe telefon, si am intrat pe yahoo. si mi-au luat cost suplimentar -? cu totul ca mai aveam multi mega
Aaaa nu, ca eu intru pe wireless Deci nu cred ca-mi ia cost suplimentar... cel putin pana acum nu mi-a luat...
Ahh. ok. auzi . ai putea sa imi lasi ID-ul tau pe privat, ca am si eu ceva nelamuriri cu telu` asta
Buna.Am si eu un S5260 si nu stiu unde sa dau sa-mi apara chatul pe facebook, si de ce nu-mi apare bulina verde ca si cum as fi online?
Ma poate ajuta cineva?
steffyboy întreabă: