Tu ai inteles ceva din ce ai scris? probabil vroiai sa faci referire la faptul ca respectivul si-a instalat aplicatia de facebook pe mobil, si odata cu ea si messenger pentru facebook... minutele care apareau acolo erau cele care indicau de cand a fost parasita aplicatia!
Sti ce a vrut sa zica? Cica a fost odata ca niciodata un mos si o baba care aveau doua fete, fata babei si fata mosului dar faza sta ca toocmai acum s-a descoperit ca si de fapt fata babei era fata mosului iar fata mosului era a unui vecin, ai inteles?
Fratiloooorrr, un mare si important mesaj pentru tara mi-a parvenit in ultimele momente... In urma cercetarilor minutioase s-a descoperit ca cele doua fete erau baieti dar se imracau in haine femeiesti ca sa nu-i ia la oaste, stau si ma intreb cum de una dintre ele a nascut 5 copii?
Mai rau decat xesuns ala? inseamna ca am si eu aplicatia pe care o are el, exista si pe TPU, face reclamatie la ea, este o aplicatie pe telefon la care introduci un nr de telefon si iti arata, cu aproximatie, in ce zona se afla respectivul/respectiva si alte chestii de genul acesta, daca asta a vrut el sa zica
Iti dai seama daca de la varsta asta se cauta intre ei si se verifica unul pe'altul... daca nici la 14 ani cat are asta nu are incredere in prietena lui, pe la 18-19 o sa ajunga sa ii puna gps'uri prin poseta.
Si uite asa vedem la protv cum ala a omoarit-o p'aia! ca a prins-o cu mos gerila'n pat