anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul viitor o sa fiu in clasa a XII-a, asa ca incep de-acum sa ma pregatesc pentru Bacalaureat.

Insa am o intrebare pentru ca nu sunt sigura. Ce ar trebui sa invat/stiu pentru proba de competente digitale? Nu e ca profesorul meu nu isi da interesul, doar ca nu prea inteleg mare lucru din ce ne explica el la clasa, sa nu mai spun ca anul asta am pierdut si foarte multe ore din cauza zilelor libere, vacantelor etc, asa ca incerc sa ma pregatesc mai mult pe cont propriu.

Va rog, niste raspunsuri relevante, multumesc anticipat.

Si sper ca am ales bine categoria.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Probabil ai luat deja competențele digitale. Dacă nu, le-ai ratat și asta e o problema.

| Kago a răspuns (pentru sierra1):

Nu le-am luat si nici nu le-am ratat... Anul viitor o sa le dau.

| sierra1 a răspuns:

Cinstit?

Nu trebuie să te frămânți nici pentru competențe digitale, nici pentru cele lingvistice pentru că treci cu ORICE punctaj obținut. Orice între 0 și 100! Toți veți primi un certificat de competențe, indiferent de punctaj.

Dacă totuși crezi că vrei un anumit punctaj (deh, așa arată mai bine) atunci să știi (să repeți) puțin cele recomandate de VoidBoy.
Că o să fii experimentat, avansat sau începător, cui îi pasă, imprtant e că ai trecut și gata!

| Crackman a răspuns:

Bac? Mai ai.

| Kago a răspuns (pentru Crackman):

Stii, am specificat in intrebarea mea ca astept niste raspunsuri relevante. Deci nu era nevoie sa raspunzi doar ca sa vad 3 cuvinte.

| Crackman a răspuns (pentru Kago):

Acu il ai in clasa 12. iti incarci capul cu toate prostiile.
Un om pricwput poate scoate un 6 la toata treaba dar sa fie in munca de 10.

| NevermindXEXEXD a răspuns:

Ai cerinte in world, powerpoint, excel si acces, gen sa modifici un paragraf, sa subliniezi sa faci un tabel sua o schema, sa scrii date intr o celula, sa pui un background lucruri de genul. O sa mai ai niste teorie, gen multipli unui octet si valoarea lor. Si niste chestii de cautat pe net, sa pui un paragraf de pe net in word, sa pui o poza si sa pui niste linkuri de unde le ai luat. Eu am dat competenta in februarie si am luat Avansat, imi mai trebuiau cateva puncte sa fiu experimentat