Probabil ai luat deja competențele digitale. Dacă nu, le-ai ratat și asta e o problema.
Ai cerinte in world, powerpoint, excel si acces, gen sa modifici un paragraf, sa subliniezi sa faci un tabel sua o schema, sa scrii date intr o celula, sa pui un background lucruri de genul. O sa mai ai niste teorie, gen multipli unui octet si valoarea lor. Si niste chestii de cautat pe net, sa pui un paragraf de pe net in word, sa pui o poza si sa pui niste linkuri de unde le ai luat. Eu am dat competenta in februarie si am luat Avansat, imi mai trebuiau cateva puncte sa fiu experimentat
Cinstit?
Nu trebuie să te frămânți nici pentru competențe digitale, nici pentru cele lingvistice pentru că treci cu ORICE punctaj obținut. Orice între 0 și 100! Toți veți primi un certificat de competențe, indiferent de punctaj.
Dacă totuși crezi că vrei un anumit punctaj (deh, așa arată mai bine) atunci să știi (să repeți) puțin cele recomandate de VoidBoy.
Că o să fii experimentat, avansat sau începător, cui îi pasă, imprtant e că ai trecut și gata!
anonim_4396 întreabă: