100 % nu pot sa-ti zic de unde sunt terminalele de Galaxy Ace s5830 de la eMAG dar o buna parte din ele sunt facute si in Singapore, Taiwan, Vietnam dar si in China. Stiu ca in constiinta oamenilor, obiectele facute in china sunt proastre, este adevarat dar nu pentru toate, companiile de electronice respecta standardele internationale pentru ca risca prejudicii de imagine
Pai poti sa verifici prin cautarea tarii care produce lucrul respectiv, te puteam ajuta mai mult daca spuneai si ce vrei sa-ti cumperi
Pai zi ce telefon doresti sa achizitionezi si iti zic eu tara de prvenienta cca ma descurc la din astea si cam toate telefonale sunt din China Saamsung, appel si multe altele
Uite cum sta treaba: majoritatea telefoanelor sunt asamblate in China.
Singurii care isi mai fac telefoanele in tara lor ar fi LG si Samsung (poate si altii, dar nu stiu).
Daca pe el scrie made in China s-ar putea sa fie asamblat in China, dar piesele in alte tari
Telefoane ce le recomand: Samsung Galaxy (oricare model, depinde de nevoi), LG Optimus (la fel, oricare model), HTC Desire HD (are tata, este foarte ok), Motorola.
Bafta!
Iti recomand Samsung galaxy ace e unul dintre cele mai bune telefoane de la Samsung dar uite un sit la care este mai ieftin fata de eMAG aici Samsung galaxy ace este mai ieftin http://telefonultau.eu/products/Samsung-Galaxy-Ace-S5830-Ceramic-White.html dar daca vrei ia ti un Samsung galaxy mini 2 are memoria mult mai mare plus cameara in fata dar are si cateva dezavantaje tu alegi.