Problema este sa nu iti cumpere modelul CMDA adica cel fara cartela facut sa opereze doar in retele din America
Sa le spui sa-ti cumpere modelul cu slot pentru cartela deoarece nu conteaza daca este blocat pe vreo retea. Asta se rezolva daca te duci la un service si cu maxim 50 lei l-ai decodat
Funda?
Daca telefonul e cumparat din AppleStore si e neverlocked nu e mai ieftin in America decat la noi poate cu 50$ sau ceva de genul. In schimb daca e cumparat de la At&t sau verizon la abonament acesta va fi codat. Cum adica il decodezi cu 50 de lei? Pai decodarea nu va fi permanenta si il vei folosi cu gevey sim si nu e tocmai OK. Daca vei da update la soft telefonul nu va mai putea fi folosit decat cu cartela de America. O decodare oficiala a unui iPhone din America variaza intre 500 si 800 de lei in functie de retea.
Pai si eu am vazut pe site-ul oficial Apple o optiune Unlocked sau ceva de genul si erau preturi mult mai mari gen 600$... Deci o sa fie acelasi pret ca in Romania? Ca la asta m-am gandit si eu sa-l decodez la un centru gen Orange dar am auzit de la un prieten ca trebuie sa platesti mai mult; de la 100$ in sus... Multumesc pentru raspunsuri.